Kommunikation

Skræddersyede kurser i klar og engagerende faglig kommunikation.

Specialist, fang dit publikum

At formidle faglig viden godt kan være en udfordring.  

Dine modtagere har oftest hverken tid, overskud eller behov for at forstå din viden, som du forstår den. De fleste foretrækker, at du fortæller med så få ord og så enkelt som muligt, hvad de har brug for at vide for at kunne anvende din viden eller træffe en beslutning. 

Som specialist skal du derfor mestre den knivskarpe balance mellem at være tro over for din faglige viden og kommunikere det simpelt – tilpasset til de mennesker, som sidder til dit oplæg den dag. 

På dette kursus arbejder vi med klar kommunikation af faglig og ofte komplekse budskaber, hvor der er prioriteret, hvad der vigtigt og ikke vigtig at have med. Fokus vil også være på levering: Hvordan du som specialist kan arbejde med din levering og dit kropssprog til at give din faglighed troværdighed, energi og overbevisning. Vi kommer også omkring brug af PowerPoint – både hvad du putter på dine slides, og hvordan du bruger PowerPoint under dit oplæg.  

Alt sammen med tanke på, hvordan du bedst formidler din viden og brænder igennem (uden at slide på dig selv). 

Et skræddersyet kursus til jer

I fællesskab skaber vi et kursus til netop jer, som imødekommer jeres ønsker og behov. Kurset vil veksle mellem teori, dialog og praktisk træning med fokus på den enkelte deltager gennem personlig feedback. I vil komme til at være aktivt deltagende i hinandens udviklingsproces. 

Kurset afholdes på dansk eller engelsk. 

Kurset kan indeholde

Vælg det rigtige

Alt afhængig af hvor mange I er, hvor meget tid I har til rådighed, og jeres ambitionsniveau, kan I vælge mellem følgende to versioner af Specialist – fang dit publikum:

1/2 dags

workshop

Inspiration

Hvor mange kan deltage

6-200 deltagere

Hvad indeholder det

Ud fra jeres ønsker sammensætter vi en 
workshop med udvalgte fokusområder. 

Hvordan foregår det

Workshoppen vil indeholde teori, teknikker og praktiske øvelser.

Kontakt mig for at høre mere, pris og praktik

1-dags

kursus

Mere i dybden

Hvor mange kan deltage

6-25 deltagere

Hvad indeholder det

Ud fra jeres ønsker sammensætter vi 
et kursus med 4-6 fokusområder.

Hvordan foregår det

En intensiv dag, hvor I får teori og teknikker til at arbejde med jeres egen præsentation. Afslutningsvis praktisk træning med feedback.

Kontakt mig for at høre mere, pris og praktik

2-dages

kursus

Den fængende specialist 

Hvor mange kan deltage

6-8 deltagere 
(6 anbefales)

Hvad indeholder det

Dag 1: I lærer hvad god specialist kommunikation er, 
og gennemslagskraft med krop og stemme.
Dag 2: I får redskaber og metoder til at kommunikere 
med retorisk skarphed og klarhed.

Hvordan foregår det

På to intensive og lærerige dage får I teori og teknikker. I træner jeres præsentationer flere gange og modtager personlig feedback.

Kontakt mig for at høre mere, pris og praktik

Deltagerne siger

“Birgitte er en helt fantastisk nærværende underviser. Fra første minut følte jeg mig både set og hørt. De redskaber jeg fik med fra kurset, er meget håndgribelige og brugbare i min dagligdag. Jeg har fået en større forståelse for hvordan jeg griber en tale an, og hvorfor det er vigtigt “ikke bare at tage den fra hoften” hver gang… “

Hanne Malmberg. Team Lead, LEGO

“Tusind tak for et fantastisk kursus. Jeg havde hørt fra flere kollegaer at det skulle være ret fantastisk, så mine forventninger var også høje, men du levede helt op til dem. Jeg er ekstremt imponeret over, hvor præcist du kan pege på hvad der virker og ikke virker, alle detaljerne, og hjælpe os til at omsætte det til virkelighed”. 

Johan Holkmann Jacobsen, Advanced Operation Consultant, NNIT A/S

“Anbefalelsesværdigt kursus uanset din erfaring med at give præsentationer/foredrag. Idet Birgitte med hendes faglig baggrund var god til spotte hver enkelt deltagers svagheder og styrker, og fokusere på at udvikle os et skridt ad gangen i løbet af kurset, alt efter vores individuelle niveau.”  

Jens Sindberg, Salgsdirektør, Stockrate