Mental styrke & robusthed

Foredrag i mental styrke, ro og robusthed – i det 21. århundrede.

Foredrag

I mere end 200 danske og internationale virksomheder herunder Forsvaret, politiet, beredskabet og sygehusvæsnet, har jeg holdt foredrag og undervist i mental robusthed.

Foredragene er altid skræddersyet og varer, alt efter aftale, mellem 50 og 90 minutter.

Deltagerantal: 10 til 500 personer.

Foredrag leveres på dansk og engelsk.

Mine foredrag håndteres af det dygtige og erfarne foredragsbureau, Athenas.
I er altid velkommen til at henvende jer for at høre mere eller for et uforpligtigende tilbud.

Bevar dig selv - mental robust i en uforudsigelig fremtid

Hvad kan vi lære fra gidseloverlevere, sceneskuespillere og toppolitikere om mental styrke og ro, når vi skal yde vores bedste under pres? En hel del, faktisk.

Mental styrke og ro handler om, hvordan vi bevarer det bedste, stærkeste og sundeste i os selv, når vi møder pres, problemer eller modgang.

I en verden, der i stigende grad udfordrer os er mental styrke og ro en nødvendighed.

Mental styrke er ikke et spørgsmål om talent, personlighed eller særlige forudsætninger. Vi kan alle udvikle vores evne til at håndtere pres med en større mental styrke ved hjælp af den rette viden, metoder, træning og velafstemt selvindsigt.

I foredraget trækker Birgitte  på sine 8 års erfaring fra Forsvaret, bl.a. med gidseloverlevelse og som rådgiver af (top)ledere, og I får veldokumenteret viden og konkrete velafprøvede teknikker, som hjælper jer med at bevare ro, optimisme og handlekraft, når I møder pres, problemer og modgang.

Bevar dig selv som leder - i presset fra det 21. århundrede

Dette er forandringernes tid. Spillereglerne ændrer sig: Teknologisk, hvor kunstig intelligens kommer til at forandrer måden vi arbejder på. Geopolitisk, som ikke kun skaber spændinger internationalt, men også påvirke konkurrencen mellem lande og virksomheder. Kulturen, hvor nye tendenser med de yngre generationer udfordrer måden vi plejer at være sammen og udtrykke os på. Og på arbejdspladsen, hvor kravet om nye løsninger for et fleksibelt og meningsfyldt arbejdsliv er stadig stigende.

Som leder skal du turde gå forrest ad nye veje. Tage livtag med kompleksiteten. Prøve ting, du endnu ikke helt forstår. Lære, mens du gør det. Sikre, at du får alle med.

For at lykkes med dette skal du kunne bevare følelsesmæssig stabilitet og mental fleksibilitet, også når det er svært.

Foredraget er velegnet til ledere på alle organisationsniveauer.
I foredraget trækker Birgitte  på sin erfaring som ledelsesrådgiver, samt sine 8 års erfaring fra Forsvaret. I får inspiration og værktøjer til at udvikle jeres personlige lederskab og bevare ro, optimisme og handlekraft i mødet med nutidens stigende mentale pres.

Deltagerne siger

“Best recommendation. Birgitte offers her knowledge and experience with hope and inspiration.”

Ulla Viskum, HR & Ledelseskonsulent, Københavns Universitet

“Birgitte har en særlig evne til at forklare ting på, så alle er med. Hendes indsigt og teknikker er uvurderlige for alle, der ønsker at navigere i det 21. århundredes udfordringer med klarhed, effektivitet og ro i maven.”

Tom Bue, Chefredaktør, Nordjyske Medier

“Det var ligesom sidst et super foredrag, det eneste jeg kunne have ønsket yderligere, var at du havde været på længere tid, så tak for det ;-)”

Claudia Frandsen, Biokemiker og Arbejdsmiljø repræsentant, Skejby Sygehus