Coaching

For dig der ønsker personlig sparring og træning.

1:1-Coaching & træning

God coaching handler om at få velkvalificeret input gennem dialog, feedback, ny viden og konkrete værktøjer til de emner og områder, der optager dig.  

God træning forudsætter et rum med den rette balance mellem udfordring og tryghed, hvor du kan arbejde engageret med dit udtryk og dine præsentationer, modtage konkrete teknikker og råd som rykker dig, og modtage personlig udviklende feedback. 

Efter en indledende samtale sætter vi rammen og aftaler indholdet. Jeg hjælper dig med at analysere dine ønsker og udfordringer, og giver dig forslag til, hvordan du kommer derhen, hvor du gerne vil. 

Præsentationstræning

Du har nok set på banneret hen over Rådhuspladsen, at det er vigtigt ikke at have for mange bullets på sine PowerPoint-slides. Men mere vigtigt er det, at du som leder er i stand til at kommunikere tanker og visioner, så de bliver oplevet så engagerende som muligt. 

Og det kræver mere end bare at lave pæne slides. 

I et præsentationsforløb hjælper jeg dig ikke blot med at undgå at være kedelig at høre på. Jeg lærer dig at tale med engagement og nærvær, levere klare budskaber med et stærkt why og at engagere dine modtagere på en autentisk måde. 

Sammen indkredser vi dine drømme og behov, og jeg tilrettelægger et træningsprogram som giver dig redskaberne, træningen og selvsigten, der kan give dine præsentationer det ønskede løft.

Executive presence

Som din karriere som leder udvikler sig, skal din kommunikationsstil og personlig fremtoning også udvikle sig. Du skal kunne udtrykke din ledelse gennem dine ord og dit kropssprog med klar bevidsthed om din rolle, dit formål og ansvar i rummet. 

Som din coach og træner analyserer jeg din kommunikationsstil, dit kropssprog og fremtoning, enten fra video eller live. Jeg tilrettelægger et træningsprogram med de nødvendige redskaber, teknikker og øvelser, som hjælper dig med at udvikle din executive presence. 

Keynote speaker

Skal du levere en keynote, og vil du gerne udvikle den, således den bliver topklasse?  

Der er altid meget pres i forbindelse med en keynote. Et stort publikum, kort tid til at levere dine budskaber, meget på spil.  

Medbring din keynote, udkast eller færdiggjort, og lad mig hjælpe dig med den endelige udformning. Det kan være den stærke start, den bærende storytelling, flow i slides, brug af metaforer, kommunikation af fakta eller den karismatiske levering. 

Mental styrke og ro

Din ro og dit overskud er afgørende for din evne til at performe, særlig i situationer eller perioder med meget pres på. 

I et forløb med fokus på mental robusthed kigger vi på dine adfærdsmønstre, når du bliver presset, din evne til at bevare ro og optimisme og din måde at håndtere pres – både overfor andre og dig selv. 

Dette forløb har fokus på personlig udvikling, hvor vi tager fat i det, der kan holde dig tilbage i at udfolde og bevare dig selv. 

Praktisk

Pris for 1 ½ times session er 3800,- eks moms 

Coaching-sessioner afholdes (medmindre andet aftales) på mit kontor:  

Ferdinand, Rahbeks Allé 21 
1805 Frederiksberg.  

Her er der altid mulighed for gratis parkering. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale omkring dine ønsker og behov og for at afklare, hvorvidt vi er et match for hinanden. 

Kunderne siger

I can only highly recommend using Birgitte’s skills to improve your communication skills as well to gain increased self-confidence and personal insights.

Daniél Vega Møller, Vice President. Novo Nordisk

Feedback var konstruktiv og brugbar, og blev givet i et åbent miljø, med plads og tid til at prøve tingene af. Jeg har fået redskaber med som jeg kan gå hjem og bruge i min hverdag

Stefan Nybo Poulsen, Investeringsrådgiver, Private Banking. Nordea.

Birgitte er som coach og sparringspartner god til hurtigt og præcist at identificere, hvad der skal arbejdes med ud fra ens behov, og gøre det, der skal arbejdes med, meget håndgribeligt og nemt at omsætte.

Bo. Projektleder. Novo Nordisk.