Kurser

Kursus oversigt

I mere end 500 danske og internationale virksomheder har jeg lært ledere og topledere at blive bedre til præsentation, storytelling, kropssprog og personlig gennemslagskraft. Og jeg har undervist i mental robusthed i mere end 200 danske og internationale virksomheder herunder Forsvaret, politiet, beredskabet og sygehusvæsnet.

Kurserne kan enten være en skræddersyet løsning, hvor vi i fællesskab skaber et kursus som passer til jeres virksomheds virkelighed, ønsker og ambitioner – eller gennem åben tilmelding, hvor du tilmelder dig som enkeltperson.

Tilpasset til jer

Deltagerantal: 6 til 500 personer.

Kurserne leveres på dansk og engelsk.

Kontakt mig for at høre mere samt priser og praktik.

Bliv den man lytter til

Præsentationsteknik

På dette kursus lærer du at stille dig ubesværet op foran andre og levere et budskab, som dine modtager kan mærke, forstå og blive motiveret af.

Specialist, fang dit publikum

Præsentationsteknik

På dette kursus lærer du som specialist at mestre den knivskarpe balance mellem fokus på høj faglig kommunikation og forenkling af det komplekse, tilpasset din modtager.

Bliv den man lytter til

- åbent kursus

Præsentationsteknik
På dette kursus lærer du at stille dig ubesværet op foran andre og levere et budskab, som dine modtager kan mærke, forstå og blive motiveret af.

Storytelling for ledere

Storytelling
På dette kursus lærer du som leder at anvende fortællingen i din ledelseskommunikation og skabe mening og retning for dine modtagere.

Når kroppen snakker med

Kropssprog
På dette kursus lærer du som leder at bruge dit kropssprog til at styrke din kommunikation og personlige gennemslagskraft.

Bevar dig selv

- mental styrke i en uforudsigelig fremtid

Mental robust
På dette kursus lærer du, hvordan du bevarer det bedste og sundeste i din krop, sind og ledelse, når du skal håndtere pres og udfordringer.

Deltagerne siger

“Birgitte er en helt fantastisk nærværende underviser”

Hanne Malmberg. Team Lead, LEGO

”Et meget udbytterigt kursus, der til fulde levede op til mine forventninger.”

Morten Kranker. Oberstløjtnant, Flyvevåbnet

”I can only highly recommend using Birgitte’s skills to improve your communication skills as well to gain increased self-confidence and personal insights.”

Daniél Vega Møller, MD, Ph.d., Vice President, Novo Nordisk

”Vi har derfor haft stor fornøjelse af Birgittes kundskaber til at styrke vores formål og strategi kommunikation.”

Nicole Seroff. Kommunikationschef, DFDS

“NNIT har samarbejdet med Birgitte Dam Jensen siden 2012, hvor hun har afholdt mere end 60 kurser indenfor præsentation og kommunikation.”

Margrethe Rud Rasmussen, Senior Org. Development Consultant, NNIT