Bog

Bogen “Bevar dig selv” – om hvordan du styrker og fastholder din fysiske og mentale robusthed.

Bevar dig selv - robust i en uforudsigelig fremtid

I 2017 udgav jeg bogen ”Bevar dig selv” på Gyldendal Business.

Den blev nomineret til ĂĄrets ledelsesbog samme ĂĄr og er nu ude i 3. oplag.

Du kan finde den som bog, E-bog og lydbog. (Lydbogen er indtalt af mig)

Bogens bagsidetekst

“Sullenberger landede flyet med overlegen præcision. I samme sekund, fuglene blev suget ind i flyets motorer, forstod han, at han nu var i sit livs krise – men han vidste med sig selv, at ham magtede opgaven, hvis blot han kunne afholde stressen fra at overtage sin hjerne”

ROBUSTHED handler om at kunne bevare sine gode menneskelige egenskaber, når man er under pres. Ikke ligge søvnløs om natten, ikke skælde ud, ikke gå i panik, ikke drage forhastede konklusioner, ikke taber modet – heller ikke, når tingene er svære.

Robusthed er vigtigt, når du øder problemer og modgang. Og det er ekstra vigtigt, fordi verden forandrer sg og udfordrer dig ved sin uforudsigelighed, sin kompleksitet og sit hæsblæsende tempo.

Med veldokumenteret viden, levende eksempler og konkrete værktøjer viser Birgitte Dam Jensen, hvordan du kan blive bedre til at møde presset og udfordringerne i dit liv med positive forventninger og afslappet styre, kort sagt: med større robusthed.

Bogen er baseret på mange års erfaring i at undervise og træne soldater, skuespiller, medarbejdere, ledere og politikere i at fastholde det bedste og sundeste i sig selv, når de er under pres.

Køb bogen

Du kan købe den på SAXO hvor den har 4.5 stjerne. Her er et udpluk af udtalelserne hos Saxo

“Jeg elsker bøger, der gør gode mennesker endnu bedre! Denne er i særklasse anvendelig og indsigtsfuld. Og den bliver bedre og bedre fra start mod slut.”

“Jeg vil i den grad anbefale denne bog. Det har været inspirerende at fĂĄ en konkret og brugbar forklaring pĂĄ hvad mental robusthed er og praktiske værktøjer til selv at arbejde med det. Og ufattelig relevant i 2024!”

“Min bog har flere æselører end nogen anden bog, jeg har læst. Og det bliver ĂĄrets julegave fra mig til flere familiemedlemmer – med langvarig effekt, hĂĄber og tror jeg! Der er sætninger, perspektiver og rĂĄd, jeg kommer til at vende tilbage til igen og igen. Formuleringer, cases og sammenhænge, som jeg har lyst til at vise bestemte personer. Og der sættes lys pĂĄ højst uheldige samfundstendenser, der skal modarbejdes aktivt for at udvikle klogere livsbalancer. Derfor vil jeg virkelig anbefale, at mange privatpersoner, ledere, ansatte og politikere fĂĄr denne bog forærende 🙂 – af nogen, der holder af dem og vores pressede samfund. For vores allesammens skyld. Bogen viser, at vi har et valg – og hvad vi kan gøre.”