Præsentation & Storytelling

Foredrag om præsentation, storytelling, kropssprog og gennemslagskraft.

Foredrag

I mere end 500 danske og internationale virksomheder har jeg lært ledere og topledere at blive bedre til præsentation, storytelling, kropssprog og personlig gennemslagskraft.

Foredragene er altid skræddersyet og varer, alt efter aftale, mellem 50 og 90 minutter.

Deltagerantal: 10 til 500 personer.

Foredrag leveres på dansk og engelsk.

Mine foredrag håndteres af det dygtige og erfarne foredragsbureau Athenas.
I er altid velkommen til at henvende jer for at høre mere eller for et forpligtigende tilbud.

Bliv den man
lytter til

Drømmer du om at kunne stille dig ubesværet op foran andre, fange deres opmærksomhed og få dem til at lytte? At kunne brænde igennem med et budskab, som dine modtagere forstår og forholder sig til?

Og at du skaber virkelig værdi med dine præsentationer, i stedet for blot en masse ord til en PowerPoint?

At være en dygtig speaker er ikke et spørgsmål om talent. Det handler om at have de rette teknikker og en lyst til at bruge dig selv til at gøre en positiv forskel for dine kollegaer, ledere og kunder.

I dette foredrag lærer du, hvordan du brænder igennem med dine ord og din person, og hvordan du etablerer en nærværende og engagerende kontakt med netop de mennesker, der lytter til dit oplæg i dag.

Storytelling - lederen som fortæller

I virksomhedernes kamp om markedet, kunderne, medarbejderne og synlighed er fortællingen blevet et konkurrenceparameter.

Den bedste fortælling og den bedste fortæller vinder.

Af den grund står storytelling helt centralt i ledergerningen og i ledelseskommunikation.

Vil  du som leder gerne brænde igennem med dine tanker og visioner og skabe et vedvarende indtryk og aftryk på dine kunder og interessenter? Vil du gerne have at dine medarbejdere ikke blot høre efter, men føle at de høre til? Så skal du turde lægge Excel og PowerPoint til side for en stund og fokusere på fortællingen i din (ledelses)kommunikation.

I lærer i foredraget om storytellingens kæmpe potentiale, I får indsigt i teknikker og modeller, som kan være med til at transformere kommunikationen i jeres virksomhed fra forudsigelig statistik og PowerPoint til engagerende fortælling.

Når kroppen snakker med

Kroppen kommunikerer konstant. Alt, hvad den siger, er ordløst. Men undervurder ikke kroppens nonverbale kommunikation. Nok er den ordløs, men kroppens kommunikation påvirker alt hvad du siger og alt hvad du gør.

Ansigt, krop, hænder, stemme, øjenkontakt, dufte, udseende, tøj, brug af rum og gulvplads – alt sammen kommunikerer det. Alt sammen påvirker det vores kommunikation og relationer. Hvordan vi forstår hinanden. Hvordan vi opfatter hinanden. Hvordan vi har det med hinanden.

Vil du være en dygtig kommunikator? Få styr på kroppens sprog.

I foredraget trækker Birgitte Dam Jensen på b.la sin skuespillerbaggrund og sine 8 år i Forsvaret med træning i brug af kropssprog og kropssprogsaflæsning.

I får viden og teknikker til at forstå og tale kroppens sprog hentet fra mange års erfaring med de bedste og de skarpeste fra skuespillere, politik og Forsvaret.

Kvinde, brænd igennem

Kvinder tager mere indflydelsesrige roller i samfundet som ledere, eksperter, forskere, debattører og politikere. Men mange kvinder oplever stadig, at det kan være svært at brænde igennem og få indflydelse, særlig indenfor de områder som gennem tiden ofte har været domineret af mænd.

I dette foredrag stiller vi skarpt på kvinder og den kvindelige gennemslagskraft.

Vi kigger på det feminine kropssprog, som der oftest fremstilles i kulturen, og på de biasses, man som kvinde kan støde på. Vi slutter af med råd og teknikker til, hvordan du som kvinde kan skrue op for din gennemslagskraft og øge din indflydelse i samfundet – uden at du behøver at virke eller lyde som en mand.

Deltagerne siger

“Det var et virkelig godt foredrag. Jeg har sjældent oplevet, at nogen har kunnet gøre et foredrag så forståeligt, troværdigt og nemt at omsætte til logik. Jeg håber, at mange virksomheder får øjnene op for dig, for du berører emnet på en måde, som få vist gør!”

Bo. Projektleder. Novo Nordisk

“Vi har derfor haft stor fornøjelse af Birgittes kundskaber til at styrke vores formål og strategi kommunikation, der giver vores ledere konkrete værktøjer til at styrke følelsen af sammenhængskraft i DFDS.”

Nicole Seroff. Kommunikationschef. DFDS

“I kraft af sit nærvær, sin viden og sin personlighed repræsenterer hun “den gode taler”. Birgitte er ikke kun anbefalelsesværdig men en nødvendighed, hvis du ønsker at udvikle din gennemslagskraft.”

Charlotte Vyuff, Designer & Customer Consultant, Santander Consumer Bank