Præsentation

Foredrag om præsentation, storytelling, kropssprog og gennemslagskraft.

Foredrag

I mere end 500 danske og internationale virksomheder har jeg lært ledere og topledere at blive bedre til præsentation, storytelling, kropssprog og personlig gennemslagskraft.

Foredragene er altid skræddersyet og varer, alt efter aftale, mellem 50 og 90 minutter.

Deltagerantal: 10 til 500 personer.

Foredrag leveres på dansk og engelsk.

Kontakt mig for at høre mere, samt priser og praktik.

Bliv den man
lytter til

Drømmer du om at kunne stille dig ubesværet op foran andre, fange deres opmærksomhed og få dem til at lytte? At kunne brænde igennem med et budskab, som dine modtagere forstår og forholder sig til?

Og at du skaber virkelig værdi med dine præsentationer, i stedet for blot en masse ord til en PowerPoint?

At være en dygtig speaker er ikke et spørgsmål om talent. Det handler om at have de rette teknikker og en lyst til at bruge dig selv til at gøre en positiv forskel for dine kollegaer, ledere og kunder.

I dette foredrag lærer du, hvordan du brænder igennem med dine ord og din person, og hvordan du etablerer en nærværende og engagerende kontakt med netop de mennesker, der lytter til dit oplæg i dag.

Storytelling - lederen som fortæller

Storytelling dominerer kommunikationen i det 21. århundrede. Med god grund.

Fortællingen har til alle tider været menneskets foretrukne måde at forene sig i samarbejde om et fælles mål. Vores fælles historier bliver vores fælles retning og motivation.

Af den grund står storytelling helt centralt i ledergerningen.

I virksomhedernes kamp om markedet, kunderne, medarbejderne og synlighed er fortællingen blevet et konkurrenceparameter. Den bedste fortælling og den bedste fortæller vinder.

I dette foredrag lærer I om storytellingens kæmpe potentiale, I får indsigt i teknikker og modeller, som kan være med til at transformere kommunikationen i jeres virksomhed fra forudsigelig PowerPoint til engagerende fortælling.

Når kroppen snakker med

Kroppen kommunikerer konstant. Alt, hvad den siger, er ordløst. Men undervurder ikke kroppens nonverbale kommunikation. Bare fordi den er ordløs, betyder det ikke, at den er effektløs.

Ansigt, krop, hænder, stemme, øjenkontakt, dufte, udseende, tøj, brug af rum – alt sammen kommunikerer det. Alt sammen påvirker det. Hvordan vi forstår hinanden. Hvordan vi opfatter hinanden. Hvordan vi har det med hinanden.

Vil du være en dygtig leder og kommunikator? Få styr på kroppens sprog.

I dette foredrag får I veldokumenteret viden om kropssprog og dets effekt, samt en lang række gode råd og teknikker til at styrke jeres eget.

Kvinde, brænd igennem

Kvinder tager mere indflydelsesrige roller i samfundet som ledere, eksperter, forskere, debattører og politikere. Men mange kvinder oplever stadig, at det kan være svært at brænde igennem og få indflydelse, særlig indenfor de områder som gennem tiden ofte har været domineret af mænd.

I dette foredrag stiller vi skarpt på kvinder og den kvindelige gennemslagskraft.

Vi kigger på det feminine kropssprog, som der oftest fremstilles i kulturen, og på de biasses, man som kvinde kan støde på. Vi slutter af med råd og teknikker til, hvordan du som kvinde kan skrue op for din gennemslagskraft og øge din indflydelse i samfundet – uden at du behøver at virke eller lyde som en mand.

Deltagerne siger

“Det var et virkelig godt foredrag. Jeg har sjældent oplevet, at nogen har kunnet gøre et foredrag så forståeligt, troværdigt og nemt at omsætte til logik. Jeg håber, at mange virksomheder får øjnene op for dig, for du berører emnet på en måde, som få vist gør!”

Bo. Projektleder. Novo Nordisk

“Vi har derfor haft stor fornøjelse af Birgittes kundskaber til at styrke vores formål og strategi kommunikation, der giver vores ledere konkrete værktøjer til at styrke følelsen af sammenhængskraft i DFDS.”

Nicole Seroff. Kommunikationschef. DFDS

“I kraft af sit nærvær, sin viden og sin personlighed repræsenterer hun “den gode taler”. Birgitte er ikke kun anbefalelsesværdig men en nødvendighed, hvis du ønsker at udvikle din gennemslagskraft.”

Charlotte Vyuff, Designer & Customer Consultant, Santander Consumer Bank