Om Birgitte

Hvis du vil vide mere om, hvem jeg er, og hvad jeg kan.

Konsulent, foredragsholder, forfatter & podcaster

Jeg får ledere til at brænde igennem med dem selv, deres fortælling og deres budskab – med en mental styrke og ro, når de skal yde deres bedste – så de kan skabe den størst mulige påvirkning i den verden, de er en del af.

Jeg er et godt match til dig, der vil noget ambitiøst med dit virke – uanset om du har formelle stjerner på skuldrene, har ansvaret for en kommunikationssituation eller udfører et uformelt lederskab.

Fra teatret til præsentation og storytelling

Jeg har lært ledere og topledere i mere end 500 danske og internationale virksomheder at blive bedre til præsentation, storytelling, kropssprog og personlig gennemslagskraft.

Mine rødder er i teatret, hvor jeg er uddannet skuespiller og har været dramalærer og teaterinstruktør ved Odense Skuespillerskole i 15 år. Så jeg ved, hvad der egentlig skal til for at kunne få sit budskab ud over en scenekant eller en ølkasse-kant, eller hvor du nu har brug for, at folk lytter til og handler på dine ord.

I 2008-2013 var jeg personlig rådgiver for Helle Thorning-Schmidt og indgik i teamet omkring valget af Danmarks første kvindelige statsminister.

Fra gidseloverlevelse til mental robusthed

I 2005 blev jeg tilknyttet Det Danske Forsvars uddannelse i gidseloverlevelse, da de skulle bruge en skuespiller til at lære folk, hvordan man spiller gidseltager i en gidseltagnings-simulator. Dette arbejde udviklede sig til, at jeg som den eneste civile blev en del af uddannelsens ledelse frem til 2013.

Her var jeg med til at udvikle og implementere Forsvarets viden om og metoder til, hvordan man bedst muligt overlever en gidseltagningssituation, hvordan man underviser i det – og hvordan man reelt håndterer enormt pres.

Min samlede erfaring med håndtering af pres og mental robusthed har jeg brugt til at coache, undervise i og holde foredrag om mental robusthed i mere end 200 danske og internationale virksomheder samt Forsvaret, politiet, beredskabet og sygehusvæsnet.

Fra bog til podcast

Essensen af min erfaring med mental robusthed har jeg samlet i bogen ’Bevar dig selv – robust i en uforudsigelig fremtid’ som udkom på Gyldendal Business i 2017, og blev til nomineret til årets ledelsesbog. I tillæg til bogen driver jeg podcasten ’Bevar dig selv’, som er ratet til 4,8 stjerner på Apple og 5.0 på Spotify.

Min måde at arbejde på

1

Jeg vægter et trygt og udfordrende læringsrum, som stimulerer nysgerrighed, lysten til at tage chancer, lære nyt og ikke mindst at lære sig selv at kende.

2

Jeg vægter praktisk træning og øvelser, for det er kun ved at gøre, at viden bliver til evner.

3

Jeg vægter autenticitet og nærvær i kontakten med de mennesker, jeg arbejder med, således at de kan være trygge og åbne for den personlige feedback, jeg bestræber mig på at give.

4

Jeg vægter et frisk og åbent udsyn, hvor jeg hele tiden søger nyeste viden og forholder mig til den store verden og ikke kun den danske andedam.

Udpluk af CV

Udpluk af uddannelser