OM BIRGITTE

Konsulent, foredragsholder & forfatter

Birgitte Dam Jensen er  kommunikationsekspert og har arbejdet med præsentation, retorik, personlig gennemslagskraft og kropssprog i mere end 15 år. Nationalt og internationalt.

Hun har undervist og trænet en lang række af medarbejdere, ledere og topledere, og har været personlig rådgiver for en håndfuld danske topledere og politikere, herunder tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt fra 2008 – 2013.

Hendes baggrund som skuespiller og hendes 15 år som instruktør og dramalærer på Odense Skuespillerskole, hendes år i Forsvarets samt hendes viden om retorik og dramaturgi fra Københavns Universitet, har givet hende en unik forståelse af hvordan ord, krop og energi spiller sammen, når mennesker kommunikerer.

Birgitte er særlig kendt for sine unikke og intensive præsentationsteknik kurser, hvor deltagerantallet altid holdes lavt, så der er tid til masser af praktisk træning og stort fokus på den enkelte deltagers læring og udvikling.

Hun er en efterspurgt foredragsholder og keynotespeaker, og en ofte benyttet ekspert om blandt andet gennemslagskraft og kommunikation i TV, aviser og magasiner.

Birgitte er forfatter til bogen “Bevar dig selv – robust i en uforudsigelig fremtid”, udgivet på Gyldendal Business, 2017, nomineret til årets ledelsesbog 2017 af Lederne. Læs mere om bogen og om foredragene om robusthed og stress på hjemmesiden: Bevardigselv.dk

Den hurtige oversigt:

  • Uddannet skuespiller
  • Odense skuespillerskole, dramalærer: 2001-2016
  • Forsvarets uddannelselse i gidseloverlevelse, udvikler, underviser og coach: 2005-2013
  • Retorik, Købehavns Universitet
  • Dramaturgi, Københavns Universitet
  • Coach, DISPUK
  • Kropsdynamisk terapeut med speciale stress, chok, traume og resiliens
  • Egen virksomhed 2002-….

“Tusind tak for et fantastisk kursus. Jeg havde hørt fra flere kollegaer at det skulle være ret fantastisk, så mine forventninger var også høje, men du levede helt op til dem. Jeg er ekstremt imponeret over, hvor præcist du kan pege på hvad der virker og ikke virker, alle detaljerne, og hjælpe os til at omsætte det til virkelighed.”

– Johan Holkmann Jacobsen, Advanced Operation Consultant. NNIT A/S.

“Birgitte kan om nogen brage igennem med et budskab. I kraft af sit nærvær, sin viden og sin personlighed repræsenterer hun “den gode taler”. Hun inddrager sit publikum med spørgsmål og personlige refleksioner. Man kan ikke blive andet end inspireret. Birgitte er ikke kun anbefalelsesværdig men en nødvendighed, hvis du ønsker at udvikle din gennemslagskraft.”

– Charlotte Vyuff,Designer & Customer Consultant. Santander Consumer Bank A/S.

Læs flere referencer
– Birgitte som paneldeltager, News & Co, TV2 News.

PODCAST

En podcast som giver dig viden og inspiration til at bevare din fysiske og mentale sundhed i en krævende og uforudsigelig verden. Det handler om robusthed og om hvordan du kan møde presset i dit liv og din hverdag med større ro, optimisme og handlekraft.

Podcasten kan desuden høres på Apple Podcast, Spotify, Itunes, Google Podcast, Podimo og Spreaker.

BEVAR DIG SELV

– ROBUST I EN UFORUDSIGELIG FREMTID

Forfatter: Birgitte Dam Jensen
Forlag: Gyldendal Business, 2. oplag.

Forlaget skriver:

En inspirerende, indsigtsfuld og handlingsanvisende bog, der i fem enkle trin viser, hvordan man kan opøve robust adfærd hos sig selv – og dermed bevare sit helbred, sin livsglæde og sin handlekraft i en accelererende og uforudsigelig moderne verden med stress og pres på alle fronter.

bevar dig selv ledelsesbog

Referencer

“Birgitte er noget så sjældent som en blanding af superkompetent kommunikationsekspert, dybt inspirerende taler og performer, interessant kunstner, dygtig menneskekender og et meget fint menneske…”

- Annemarie Toft, indehaver. Nineways.