Udtalelser

Hvad mine kunder selv siger om vores samarbejde.

Novo Nordisk

I have had the pleasure to collaborate with Birgitte on numerous occasions as part of our efforts to build communication skills in our teams of academic employees. Furthermore, we have seen it as a catalyst to know each other better in the teams and thereby install psychological safety within the area. I can only highly recommend using Birgitte’s skills to improve your communication skills as well to gain increased self-confidence and personal insights.

Daniél Vega Møller, MD, PhD. Vice President.

Birgitte er som coach og sparringspartner god til hurtigt og præcist at identificere, hvad der skal arbejdes med ud fra ens behov, og gøre det, der skal arbejdes med, meget håndgribeligt og nemt at omsætte. Derudover er Birgitte god til at koble teori og overordnede betragtninger til dagligdags situationer, så det giver mening.”

Bo. Projektleder

Det var et virkelig godt foredrag. Jeg har sjældent oplevet, at nogen har kunnet gøre et teknisk/teoretisk foredrag så forståeligt, troværdigt og nemt at omsætte til logik. Jeg håber, at mange virksomheder får øjnene op for dig, for du berører emnet på en måde, som få vist gør!

Bo. Projektleder

Lego

I can only highly recommend using Brigitte’s skills to improve your communication skills but as well to gain increased self-confidence and personal insights.

Hanne Malmberg. Team Lead

Flyvevåbnet

Et meget udbytterigt kursus, der til fulde levede op til mine forventninger. Birgitte satte nogle fantastiske rammer op, som på en samme gang, gjorde det trygt og udfordrende at deltage. Samspillet med Birgitte og de øvrige kursister resulterede i konstruktiv og brugbar feedback, som jeg kan tage direkte med i min hverdag

Morten Kranker. Oberstløjtnant

AUH

Århus Universitetshospital Skejby

Det var ligesom sidst et super foredrag, det eneste jeg kunne have ønsket yderligere, var at du havde været på længere tid, så tak for det.

Claudia Frandsen, Biokemiker og Arbejdsmiljø repræsentant

DFDS

I en tid hvor vi har brug for en stærk sammenhængskraft, er det tydeligt at kommunikation og kunsten at kunne fortælle historier bliver endnu vigtigere, især i en transport og logistik organisation som vores, der er påvirket af makro og geopolitiske tendenser i samfundet. Vi har derfor haft stor fornøjelse af Birgittes kundskaber til at styrke vores formål og strategi kommunikation, der giver vores ledere konkrete værktøjer til at styrke følelsen af sammenhængskraft i DFDS.

Nicole Seroff. Kommunikationschef.

NNIT

NNIT har samarbejdet med Birgitte Dam Jensen siden 2012. Hun har afholdt mere en 60 kurser indenfor præsentationsteknik og kommunikation. Hendes kurser og træning har været præget af et højt fagligt niveau med en god balance mellem teori og praktisk træning, samt en fin sans for at give personlig og udviklende feedback.  Vi har været meget glade og tilfredse med Birgittes indsats. Hun har skabt konkrete resultater og med en stærk positiv, engageret og professionel tilgang.

Margrethe Rud Rasmussen, Senior Org. Development Consultant.

Tusind tak for et fantastisk kursus. Jeg havde hørt fra flere kollegaer at det skulle være ret fantastisk, så mine forventninger var også høje, men du levede helt op til dem. Jeg er ekstremt imponeret over, hvor præcist du kan pege på hvad der virker og ikke virker, alle detaljerne, og hjælpe os til at omsætte det til virkelighed. Du får et stuuuurt 5 tal. (Etta Cameron fra Scenen er din).

Johan Holkmann Jacobsen, Advanced Operation Consultant.

Forsvaret

Birgitte er en overordentlig dygtig formidler af viden og udviser stort engagement i sit arbejde og ansvarsområder. Birgittes virke er oftest foregået i meget hektiske og stressede situationer, under et meget stort pres. Hun leverer, til trods for dette, altid en professionel indsats af høj kvalitet, og er en meget værdsat kollega og støtte for alle der er involveret i sektionen. Særligt Birgittes gode humør og gå på mod ved nye opgaver virker positivt afspejlende på ikke blot hendes omgivelser, men også særdeles positivt på det konkrete resultat der kommer ud af hendes indsats.

J. Serup. Kaptajn.

Københavns Universitet

Best recommendation. Birgitte offer her knowledge and experience with hope and inspiration.

Ulla Viskum, HR & Ledelseskonsulent.

Nordjyske Medier

Birgitte Dam Jensen ved virkelig, hvad hun taler om, når det kommer til at håndtere stress og pres. Hendes oplæg om, hvordan vores hjerne fungerer under stress, og hvordan vi kan gøre den stærkere, var både ualmindelig interessant og virkelig brugbart.  

Brigitte har en særlig evne til at forklare ting på, så alle er med. Hun navigerer med lethed gennem kompleksiteten af menneskets psyke og formidler komplekse psykologiske koncepter på en forståelig og relaterbar måde.  

Samtidig er der klare, praktiske vejledninger til at lære, hvordan vi pauser, trækker vejret, og handler velovervejet – færdigheder, der er uundværlige i tidens hurtigt skiftende miljø.  

Birgitte demonstrerede ikke kun sin dybdegående viden om emnet, men også en bemærkelsesværdig evne til at engagere og fastholde sit publikums opmærksomhed. Rummet var fyldt til bristepunktet, og alligevel kunne hun bevare alle tilhøreres fulde opmærksomhed.  

Jeg anbefaler Birgitte Dam Jensen som en værdifuld ressource for enhver organisation, der ønsker at udstyre sine medarbejdere med værktøjer til at håndtere pres og udfordringer med større ro og klarsyn. Hendes indsigt og teknikker er uvurderlige for alle, der ønsker at navigere i det 21. århundredes udfordringer med klarhed, effektivitet og ro i maven.

Tom Bue, Chefredaktør, Vigeur.

Brüel & Kjær Vibroe

Endnu en gang tak for en fantastisk workshop i går. Du demonstrerede som altid bundløs viden om emnet robusthed – kombineret med personlig erfaring og klar og tydelig formidling af stoffet. Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne. Både på selve workshoppen og indholdet, men også på at vi har taget dette op.

Henrik Monsted, Vice President.

BK Nord

På imponerende vis formåede Birgitte Dam Jensen at tryllebinde sit publikum ved levende at gennemgå hvordan stressrespons påvirker krop og sind – og hvordan denne påvirkning giver sig til udtryk i praksis. Foredraget gav således stof til eftertanke og refleksion over hvordan hverdagens små og store udfordringer kan håndteres med større bevidsthed.

Kenneth Møller Nielsen, Tegnestue og kvalitetschef

Nordea

Kurset havde stor værdi for mig, fordi vi var en lille fokuseret arbejdsgruppe, og dermed var der meget opmærksomhed på den enkelte persons udvikling. Feedback var konstruktiv og brugbar, og blev givet i et åbent miljø, med plads og tid til at prøve tingene af. Jeg har fået redskaber med som jeg kan gå hjem og bruge i min hverdag, og det var et af mine mål med kurset.

Stefan Nybo Poulsen, Investeringsrådgiver, Private Banking. 

Gottlieb Paludan Architects A/S

Vi kan varmt anbefale Birgitte Dam Jensens foredrag om robusthed. Birgitte bidrog til en fælles forståelse af stress – både som begreb og som konkret fysisk tilstand. En fin formidling, et solidt fagligt indhold og ikke mindst Birgittes pragmatiske og humoristiske tilgang til emnet var et velkomment input til fremme af en åben og nuanceret dialog om stress i virksomheden.

Pernille S. Tørning, Tegnestuechef, Arkitekt MAA. 

Radiograf Rådet

I en verden, hvor ordet robusthed slynges omkring i jobannoncer og til MUS samtaler, så var det en befrielse at få en yderst kompetent undervisning i de faktiske forhold omkring det lille ord. Dels lærte vores tillidsrepræsentanter, hvad ordet i virkeligheden betyder og indebærer og derudover fik vi også gode redskaber i forhold til den individuelle robusthed. Og med Birgitte som både en levende og nærværende underviser gik det hele op i en højere enhed.

Michael Dreyer, Faglig konsulent.

Searchmind

Birgitte er yderst skarp til at gøre teori spændende og ikke mindst relevant for vores virksomhed.Hun havde på forhånd sat sig godt ind i vores udfordringer og kom med konkrete redskaber, der efterfølgende har fungeret med stor succes. 
Ét af de stærkeste redskaber var at lære at arbejde med vores narrativ med det formål at sætte sig ind i kundens sted og i samarbejde opnå målsætningen. Derudover er Birgitte meget inspirerende og underholdende som taler. 
Hele virksomheden takker for et super godt kursus!

Nicolai Damgaard. Head of Clients.

Forbo Flooring Systems

Med sit smittende humør, nærvær og yderst kompetente tilgang kan man ikke andet end at lade sig rive sig med… Birgitte er rigtig god til at skabe en tryg og rar atmosfære, hvor man tør ”stille sig op”. Super blanding af teori, praktiske øvelser, sparring, direkte og konkret feedback på præsentationer. Jeg har fået en masse redskaber til at arbejde videre på, og er top motiveret til at gå i gang med det samme.

Anne-Mette Holm, Marketing Manager.

Ledernes Hovedorganisation

Fantastisk seminar af Birgitte. For mig en helt ny måde at kommunikere og levere et vigtigt budskab med gennemslagskraft. Metoden vil hjælpe ledere med at blive bedre til at fokusere på kernen i budskabet og samtidig sikre udelt opmærksomhed og forståelse fra medarbejdere (eller andre lyttere).

Søren Ringbo, Bestyrelsesperson.

Stockrate

Anbefalelsesværdigt kursus uanset din erfaring med at give præsentationer/foredrag. Idet Birgitte med hendes faglig baggrund var god til spotte hver enkelt deltagers svagheder og styrker, og fokusere på at udvikle os et skridt ad gangen i løbet af kurset, alt efter vores individuelle niveau.

Jens Sindberg, Salgsdirektør.

Startlinjen

Hvis nogen af os troede, at det at være robust er ensbetydende med at kunne arbejde intenst og aldrig have brug for pauser og hviletid, blev der slået et stort kryds over det, under foredraget. Og der blev kastet lys på mange andre vigtige pointer i løbet af aftenen. 
Alt i alt blev det en aften der gav os deltagere ny viden om robusthed. Efter foredraget var der bred enighed om, at vi tog en masse med hjem der både kunne bruges i vores arbejde ved telefonerne, men som også kunne lægges i vores ”personlige kuffert”. 
Birgitte Dam Jensen er en fremragende underviser med en meget bred viden om sit stof. Under foredraget formåede hun at holde sin viden og tilgang til robusthed fint op imod vores behov. Og med sin på en gang empatiske, engagerede, humoristiske og robuste undervisningsstil, fangede hun vores interesse under hele foredraget. 
Bestemt en underviser vi vil kunne anbefale til andre.

Solvej Eskildsen, Souschef.