VERBAL OG NONVERBAL KOMMUNIKATION KURSUS

Kursus i verbal og nonverbal kommunikation

Lær hvordan du brænder igennem med din person og dit budskab. To intensive dage med max. 6 deltagere, hvor fokus er på dig og udvikling af dit talent gennem personlig tilpasset træning.

Sand gennemslagkraft som taler opstår, når der er overensstemmelse mellem hvad du siger og hvordan du udtrykker dig med din krop, stemme og energi. Når din verbale og nonverbale kommunikation smelter sammen, kan vi (dine modtagere) forstå hvad du siger og mærke hvad du siger. Mærke dig. Og først da brænder du for alvor igennem.

Desværre har langt de fleste talere mest fokus på hvad de siger, det vil sige fokus på ordene,  viden, budskabet, detaljerne, slidsene – og overser fuldstændig hvor vigtig deres nonverbale kommunikation og personlige fremtræden er for at fange deres modtageres opmærksomhed og engagerer dem i budskabet. Med den sørgelige konsekvens at deres præsentationer ofte opleves som tunge, uautentiske, distancerede – eller slet og ret kedelige. Hvem kender ikke til at sidde til en præsentation og være et helt andet sted henne i tankerne? Spild af tid. Både for den, der taler og dem, der (foregiver) at lytte.

Der er mange forklaringer på hvorfor den nonverbale kommunikation overses. Mange talere er ikke vant til bruge deres krop og stemme, men er faglig udannet til være fokuseret på viden og ord. Andre er så nervøse, når de giver præsentationer, at de ikke kan fornemme deres krop. Andre igen formår ikke at skabe det nærvær i sig selv, mens de præsenterer, som er forudsætningen for at det verbale og nonverbale kan smelte og spille sammen.

Men samspillet mellem ord, krop og stemme kan heldigvis trænes.  På mit kursus ”Bliv den man lytter til” er der altid et lavt deltagerantal, max 6 deltagere, således at du får god tid dig til at træne dit kommunikationsapparat i praksis og modtage personlig feedback og individuelle anvisninger. Du lærer gennem praktisk træning, hvordan du får din viden, din kommunikation, din krop, din stemme og din personlighed til at smelte og spille sammen – således dine præsentationer får masser af power og energi.

Kurset kommer ind på:

 • Kropssprog og stemme: Brænd igennem med overbevisning, nærvær og engagement
 • Brug af rum, gulv og PowerPoint
 • Hvad vil du sige? Hvad er dit budskab?
 • Modtagerforståelse – skab den gode kontakt til dit publikum
 • Troværdighed: Skab den, bevar den, brug den
 • Argumentation til hjerne og hjerte
 • Struktur og opbygning af overbevisende kommunikation
 • Det stærke narrativ – anvendt storytelling
 • PowerPoint: Skal, skal ikke? Og hvordan?
 • Personlig sparring: Hvad brænder du for? Hvad holder dig tilbage?

Det får du med hjem:

 • Redskaber og teknikker som du forstår og behersker, da du har trænet dem på kurset
 • Et solidt teoretisk grundlag du kan bruge fremadrettet
 • En kortlægning af din personlige præsentationsstil
 • Individuel feedback, råd og anvisninger
 • Indsigt i trends og tendenser indenfor præsentation og gennemslagskraft, anno 2019

Tilmeld dig kurset via info@bdj.dk eller på telefon 26354547.

Kontakt og tilmelding

Kurset havde stor værdi for mig, fordi vi var en lille fokuseret arbejdsgruppe, og dermed var der meget opmærksomhed på den enkelte persons udvikling. Feedback var konstruktiv og brugbar, og blev givet i et åbent miljø, med plads og tid til at prøve tingene af.

Stefan Nybo Poulsen, investeringsrådgiver. Nordea, private banking

Målgruppe:

Alle som vil lære at brænde igennem, når de giver taler og præsentationer.
Max 6 deltagere pr kursus.

Kommende kurser:

D. 30.-31.10, 2019 (1 plads)
D. 02.-03.12, 2019
D. 15.-16.03, 2020

Pris:

11.900,- eks moms
inklusiv fuld forplejning

Varighed:

Første dag 09.00-17.00
Anden dag 09.00-16.00

Sted:

“Mit Plenum”
Godthåbsvej 8b, 2. sal
2000 Frederiksberg

Tilmelding

Anvend kontaktformular, send mail eller på telefon 26 35 45 47.

Download printvenlig PDF

Kunderne siger:

“Tusind tak for et fantastisk kursus. Jeg havde hørt fra flere kollegaer at det skulle være ret fantastisk, så mine forventninger var også høje, men du levede helt op til dem. Jeg er ekstremt imponeret over, hvor præcist du kan pege på hvad der virker og ikke virker, alle detaljerne, og hjælpe os til at omsætte det til virkelighed.

– Johan Holkmann Jacobsen, Advanced Operation Consultant. NNIT A/S

Læs flere referencer

Birgitte Dam Jensen

Birgitte er kommunikationsekspert med speciale i personlig gennemslagskraft, retorik og kropssprog.
Hendes baggrund som skuespiller, flere år i Forsvaret, kropsdynamisk terapeut og forfatter har gjort hende til en efterspurgt underviser, foredragsholder og executive coach. Hun arbejder med den enkeltes evne til at udtrykke sig frit, autentisk, med nærvær og gennemslagskraft.

 

Referencer

“Med sit smittende humør, nærvær og yderst kompetente tilgang kan man ikke andet end at lade sig rive sig med. Birgitte er rigtig god til at skabe en tryg og rar atmosfære, hvor man tør stille sig op. Super blanding af teori, praktiske øvelser, sparring, direkte og konkret feedback på præsentationer. Jeg har fået en masse redskaber til at arbejde videre på, og er top motiveret til at gå i gang med det samme.”

- Anne-Mette Holm, Marketing Manager. Forbo Flooring A/