Brænd igennem i en virtuel verden

Online kursus i præsentation & gennemslagskraft

Online møder er kommet for at blive. Som leder skal du kunne have gennemslagskraft – også når du er online.

Online præsentationer og møder er blevet en del af vores hverdag. Virtuelle møder giver en lang række af fordele, men også en række af udfordringer, når vi som mennesker ikke er sammen i rum, men kun i tid.

Det er derfor vigtigt, at du som leder eller specialist er god til at kommunikere online. Du skal kunne fange og fastholde dine modtageres opmærksomhed, skabe en oplevelse af kontakt mellem dig og dine modtagere, kommunikere klart og levere et budskab, samt brænde igennem på en skærm.

Undervisning og træning vil forgå online, hvor du vil modtage viden, værktøjer og praktisk træning. Du vil få individuel feedback, tips og anvisninger som passer til dine styrker og udfordringer.

Online undervisningen vil være aktiv, involverende og inspirerende.

Individuelle forløb & forløb for teams

For dig der ønsker individuel træning, tilbydes et forløb med tre trænings og coaching sessioner virtuelt, hvor du vil modtage undervisning, træning og feedback på din online kommunikation og din “Screen Appearance”. Mellem træningssessionerne kan du sende optagelser af dine præsentationer/møder, som du vil modtage feedback på.

Har I et team i jeres virksomhed, som enten trænger til at få styrket deres online kommunikation generelt, eller står overfor en specifik større kommunikationsopgave, som feks udrulning af en strategi? Så kan et teamforløb være noget for jer. Her veksles der mellem undervisning og træning af hele teamet, med individuelle sessioner, egen buddy-træning og kortere oplæg. Forløbet skræddersyes til jeres behov og ønsker.

Undervisningen kommer ind på:

 • Hvordan du opbygger en præsentation der fungerer godt online
 • Skaber en klar og tydelig struktur i din præsentation
 • Formulere et klart budskab
 • Præsenterer data uden at tabe dine modtagere
 • Arbejder bevidst med modtagerforståelse
 • Anvender storytelling, metaforer og andet der gør din præsentation mere levende, simpel og forståelig
 • Hvordan du brænder godt igennem skærmen
 • Hvordan du fanger og fastholder dine modtagere
 • Hvordan du aktivere og involvere dine modtager online

Tilmeld dig kurset via info@bdj.dk eller på telefon 26354547.

Kontakt og tilmelding

Kurset havde stor værdi for mig, fordi vi var en lille fokuseret arbejdsgruppe, og dermed var der meget opmærksomhed på den enkelte persons udvikling. Feedback var konstruktiv og brugbar, og blev givet i et åbent miljø, med plads og tid til at prøve tingene af.

Stefan Nybo Poulsen, investeringsrådgiver. Nordea, private banking

  Målgruppe:

  Ledere og specialister som ønsker at styrke deres kommunikation og gennemslagskraft, når de er online.

  Pris:

  Kontakt Birgitte og modtag et oplæg/pris skræddersyet til dig/jer. Brug kontaktformular, mail eller på telefon 26 35 45 47.

  Kunderne siger:

  “Tusind tak for et fantastisk kursus. Jeg havde hørt fra flere kollegaer at det skulle være ret fantastisk, så mine forventninger var også høje, men du levede helt op til dem. Jeg er ekstremt imponeret over, hvor præcist du kan pege på hvad der virker og ikke virker, alle detaljerne, og hjælpe os til at omsætte det til virkelighed.

  – Johan Holkmann Jacobsen, Advanced Operation Consultant. NNIT A/S

  Læs flere referencer

  Birgitte Dam Jensen

  Birgitte er kommunikationsekspert med speciale i personlig gennemslagskraft, retorik og kropssprog.
  Hendes baggrund som skuespiller, flere år i Forsvaret, kropsdynamisk terapeut og forfatter har gjort hende til en efterspurgt underviser, foredragsholder og executive coach. Hun arbejder med den enkeltes evne til at udtrykke sig frit, autentisk, med nærvær og gennemslagskraft.

   

  Referencer

  “Med sit smittende humør, nærvær og yderst kompetente tilgang kan man ikke andet end at lade sig rive sig med. Birgitte er rigtig god til at skabe en tryg og rar atmosfære, hvor man tør stille sig op. Super blanding af teori, praktiske øvelser, sparring, direkte og konkret feedback på præsentationer. Jeg har fået en masse redskaber til at arbejde videre på, og er top motiveret til at gå i gang med det samme.”

  - Anne-Mette Holm, Marketing Manager. Forbo Flooring A/