Præsentationsteknik

KURSUS: Bliv den man lytter til

Intensive og lærerige kurser i præsentationsteknik og gennemslagskraft, som lærer jer at brænde igennem med ord, krop og person.

Den største udfordring der møder en hver taler i dag er at fange og fastholde publikums opmærksomhed. At få dem til at stille mental skarpt på præsentationen og taleren, og virkelig lytte efter. Alt for ofte står faglig viden og PowerPoint alene, uden at skabe ægte indlevelse hos tilhørerne. Hvem kender ikke til at sidde under et oplæg og være et helt andet sted i tankerne? Et spild af tid og engagement for både tilhører og taler, og ofte en kilde til frustration for begge parter.

Som virksomhed kan I sagtens lære, hvordan I får det optimale ud af jeres præsentationer, så tiden og energien istedet bruges på at skabe værdi, dele viden og kommunikere retning og visioner.

På dette kursus får I viden, træning og teknikker til hvordan I brænder igennem med jeres ord, kropssprog og energi. Hvordan I som talere indtager rummet. Hvordan I etablerer en nærværende og engagerende kontakt med netop de mennesker, der sidder til jeres oplæg i dag. I lærer at fremlægge et klart og overbevisende budskab med den rette mængde af faglige fakta og følelsesmæssig dybde, og I lærer at kommunikere i stærke og engagerende narrativer.

Intensive og lærerige kurser i Præsentationsteknik

Kurserne i præsentationsteknik er intensive og lægger vægt på en høj grad af praktisk træning, så I får et optimalt øverum med rigelig tid til træne jeres præsentationsevner, som de bør trænes; nemlig foran et levende publikum. I får individuel feedback,  kortlægning af jeres personlige præsentationsstil og rådgivning til videre udvikling.

Kurset i Præsentationsteknik stiller skarpt på (efter aftale):

 • Kropssprog og stemme: Brænd igennem med overbevisning, nærvær og engagement
 • Brug af rum, gulv og PowerPoint
 • Hvad vil du sige? Hvad er dit budskab?
 • Modtagerforståelse – skab den gode kontakt til dit publikum
 • Troværdighed: Skab den, bevar den, brug den
 • Argumentation til hjerne og hjerte
 • Struktur og opbygning af overbevisende kommunikation
 • Det stærke narrativ – anvendt storytelling
 • PowerPoint: Skal, skal ikke? Og hvordan?
 • Personlig sparring: Hvad brænder du for? Hvad holder dig tilbage?
 • Individuel feedback og kortlægning af din personlige præsentationsstil.
 • Træning, træning, træning…

Vil I gerne høre mere eller bestille et kursus?

Kontakt via info@bj.dk eller på telefon 26354547.

KONTAKT

Kunderne siger

“Tusind tak for et fantastisk kursus. Jeg havde hørt fra flere kollegaer at det skulle være ret fantastisk, så mine forventninger var også høje, men du levede helt op til dem. Jeg er ekstremt imponeret over, hvor præcist du kan pege på hvad der virker og ikke virker, alle detaljerne, og hjælpe os til at omsætte det til virkelighed.”

– Johan Holkmann Jacobsen, Advanced Operation Consultant. NNIT A/S.

Læs flere referencer

PRAKTISK

Kurset skræddersyes med glæde til jeres virksomheds ønsker, behov og ambitioner.

Varighed: En halv, en helt eller flere dage, eventuelt i kombination med personlig træning.

NB: Kurser i præsentation og gennemslagskraft forudsætter forberedelse af hjemmeopgave.

Pris: Kontakt Birgitte og hør nærmere

Sprog: Dansk eller engelsk

Åbent kursus i Præsentationsteknik:

Bliv den man
lytter til

– brænd igennem med ord, krop og person

Hvis din drøm er at kunne at tage ordet og virkelig brænde igennem med dit budskab og din person, er dette kursus i præsentationsteknik noget for dig.
Et to-dags intensivt og lærerigt kursus med lavt deltagerantal, max 6 deltagere. Med god tid til praktisk træning, samt individuel feedback og coaching. Hvor du og din udvikling er i centrum.
Læs om datoer og priser her.

1:1 sparring:

Personlig
træning

- do it your way

Vil du gerne have personlig træning, i form af enetimer, for at arbejde individuelt og mere i dybden med din kommunikation og gennemslagskraft? Eller vil I som virksomhed gerne kombinere et kursus med personlig udvikling, individuel træning og coaching?

Læs om mulighederne for personlig træning her.

Referencer

“Det er et af de absolut bedste kurser jeg har været på. Yderst brugbart, masser af praktisk træning og supergode værktøjer. Jeg vil særlig fremhæve det fantastiske engagement, vi blev mødt med fra Birgittes side, samt hendes imponerende evne til at se vores individuelle styrker og svagheder og give os den feedback og undervisning, vi hver især skulle bruge for at blive bedre.”

- Anne Jensen, Director Pharmacology. Maxygen Aps