Lederudvikling

Godt lederskab er en disciplin, og som sådan kræver det udvikling, erfaring og uddannelse at blive en dygtig og overbevisende leder.

Moderne ledelse handler blandt andet om kunne kommunikere retning og opnå resultater gennem andre i en verden som i stigende grad er præget af kompleksitet, tidspres og modsætningsfyldte krav.
Moderne ledere er derfor afhængige af at have virkelig gode kommunikationsevner i kombination med gode personlige og sociale evner, således at de kan skabe klarhed, engagement og tillid omkring sig.

Vi udviklere ledere via aktiverende kurser, hvor der lægges vægt på at skabe udvikling, læring og refleksion ud fra praktiske erfaringer og ikke kun fra teoretisk input. Fokus er på skabe ledere der kan brænde igennem med ord, handling og kropssprog, således at budskabet er skarpt og klart, gennemslagskraften maksimal, så oplevelsen bliver helstøbt. Samtidig med fokus på at balancere den personlige udvikling med social evner og kommunikative kompetencer.

Målet er at udvikle ledelsesmusklen ved at udvikle kommunikationsmusklen, og derigennem skabe større gennemslagkraft og resultater.

Praktisk træning, udviklende feedback og individuel rådgivning er nogle af hjørnestenen i kurserne, alt sammen for at sikre højst mulig personlig læring og udvikling.

Vi arbejder blandt andet med emner såsom: Gennemslagskraft, kropssprog, retorik, storytelling, feedback, modtagerforståelse, publikumskontakt, interaktion med publikum, håndtering af kritiske spørgsmål, håndtering af medier, brug af PowerPoint, ledelseskommunikation, krisekommunikation, autenticitet, troværdighed, robusthed, engagement, nærvær m.m.

Lederudviklingsforløbene tager selvfølgelig udgangspunkt i jeres virksomheds ønsker og forventninger, samt den virksomhedskultur I ønsker at skabe og kommunikere. Dette sikrer vi ved at skabe et skræddersyet forløb til jer for netop jeres ledergruppes konkrete udfordringer og behov.

Tilmeld dig kurset via info@bdj.dk eller på telefon 26354547.

Kontakt og tilmelding

Kurset havde stor værdi for mig, fordi vi var en lille fokuseret arbejdsgruppe, og dermed var der meget opmærksomhed på den enkelte persons udvikling. Feedback var konstruktiv og brugbar, og blev givet i et åbent miljø, med plads og tid til at prøve tingene af.

Stefan Nybo Poulsen, investeringsrådgiver. Nordea, private banking

Kunderne siger:

“Tusind tak for et fantastisk kursus. Jeg havde hørt fra flere kollegaer at det skulle være ret fantastisk, så mine forventninger var også høje, men du levede helt op til dem. Jeg er ekstremt imponeret over, hvor præcist du kan pege på hvad der virker og ikke virker, alle detaljerne, og hjælpe os til at omsætte det til virkelighed.

– Johan Holkmann Jacobsen, Advanced Operation Consultant. NNIT A/S

Læs flere referencer

Birgitte Dam Jensen

Birgitte er kommunikationsekspert med speciale i personlig gennemslagskraft, retorik og kropssprog.
Hendes baggrund som skuespiller, flere år i Forsvaret, kropsdynamisk terapeut og forfatter har gjort hende til en efterspurgt underviser, foredragsholder og executive coach. Hun arbejder med den enkeltes evne til at udtrykke sig frit, autentisk, med nærvær og gennemslagskraft.

 

Referencer

“Med sit smittende humør, nærvær og yderst kompetente tilgang kan man ikke andet end at lade sig rive sig med. Birgitte er rigtig god til at skabe en tryg og rar atmosfære, hvor man tør stille sig op. Super blanding af teori, praktiske øvelser, sparring, direkte og konkret feedback på præsentationer. Jeg har fået en masse redskaber til at arbejde videre på, og er top motiveret til at gå i gang med det samme.”

- Anne-Mette Holm, Marketing Manager. Forbo Flooring A/