STORYTELLING FOR LEDERE

- vind hjerter, skab sammenhold og fremdrift

Storytelling er den vigtigste kommunikationsform i det 21. århundrede, hvis du som leder ønsker at skabe et stærkt, engagerende og vedvarende indtryk på organisationen, teamet, kunderne, markedet, samfundet, verden...

Alt for mange budskaber og strategier kommunikeres uden at give den nødvendige aftryk på organisationens fokus og handlinger.

Storytelling har til alle tider været den mest effektive måde at forene mennesker i samarbejde mod et fælles mål. Vores fælles historier bliver vores fælles DNA, som vi fortæller og genfortæller for at fastholde fællesskab, energi og mening.

Som leder skal du kunne byde på sådanne fortællinger på en overbevisende måde, og dermed give din organisation den nødvendige sammenhængskraft indadtil og identitet udadtil.

Men hvad er storytelling? Egentlig? Og hvordan bruger du som leder storytelling i din kommunikation? Skal man som leder kunne omsætte strategi til storytelling? Fortælle historier fra eget liv? Gøre virksomhedens vision, mission, værdier til fortælling? Produktets eller kundens historie?  Svaret er: Ja… til det hele. Det handler om at kunne omsætte information til fortælling ved at beherske de grundlæggende dramaturgisk principper og metoder.

På dette kursus forsynes du med viden og værktøjer, således at du kan lægge Excel og PowerPoint til side for en stund, og løfte din kommunikation til et nyt engagerende niveau.

Vi tager afsæt i dine ledelsesmæssig udfordringer, og du lærer om storytelling og at fortælle selv. Der vil være god tid til at omsætte teori til praksis gennem praktisk træning, hvor du også vil modtage personlig feedback.

Undervisningen er en kombination af teoretiske indlæg, praktiske øvelser, gruppearbejde, plenumrefleksioner og egne refleksioner.

Kurset kommer ind på:

  • Fortællingen som meningsskabende grundvilkår for mennesket
  • Fortællingens effekt på sammenhængskraften i organisationer
  • Fra Powerpoint præsentation til engagerende fortælling
  • Dramaturgiske greb og metoder
  • Levering af fortællingen; kropssprog, stemme, gestik m.m.
  • Praktisk træning med efterfølgende feedback

Vil I gerne høre mere eller bestille et kursus?

Kontakt Birgitte via info@bdj.dk eller på telefon 26354547.

KONTAKT

”Et meget udbytterigt kursus, der til fulde levede op til mine forventninger. Birgitte satte nogle fantastiske rammer op, som på en samme gang, gjorde det trygt og udfordrende at deltage. Samspiller med Birgitte og de øvrige kursister resulterede i konstruktiv og brugbar feedback, som jeg kan tage direkte med i min hverdag”

Morten Kranker. Oberstløjtnant, Flyvevåbnet.

Målgruppe

Ledere.

Antal:

4-20 personer pr kursus

Varighed:

1 eller 2 dage, alt afhængig af ambition. Kurset skræddersyes gerne til jeres virksomheds ønsker og behov.

Pris:

Kontakt Birgitte og hør nærmere

Sprog:

Dansk/engelsk

Kunderne siger

”I en tid hvor vi har brug for en stærk sammenhængskraft, er det tydligt at kommunikation og kunsten at kunne fortælle historier bliver endnu vigtigere, især i en transport og logistik organisation som vores, der er påvirket af makro og geopolitiske tendenser i samfundet. Vi har derfor haft stor fornøjelse af Birgitte’s kundskaber til at styrke vores formål og strategi kommunikation, der giver vores ledere konkrete værktøjer til at styrke følelsen af sammenhængskraft i DFDS.”

–  Nicole Seroff. Kommunikationschef, DFDS.

Læs flere referencer

PODCAST

En podcast som giver dig viden og inspiration til at bevare din fysiske og mentale sundhed i en krævende og uforudsigelig verden. Det handler om robusthed og om hvordan du kan møde presset i dit liv og din hverdag med større ro, optimisme og handlekraft.

Podcasten kan desuden høres på Apple Podcast, Spotify, Itunes, Google Podcast, Podimo og Spreaker.

Referencer

“NNIT har samarbejdet med Birgitte Dam Jensen siden 2012. Hun har afholdt mere en 60 kurser for os indenfor præsentationsteknik og kommunikation. Hendes kurser og træning har været præget af et højt fagligt niveau med en god balance mellem teori og praktisk træning, samt en fin sans for at give personlig og udviklende feedback.  Vi har været super-glade og meget tilfredse med Birgittes indsats. Hun har skabt konkrete resultater og med en stærk positiv, engageret og professionel tilgang.”

- Margrethe Rud Rasmussen, Senior Org. Development Consultant
People, Communication, Corporate IT & Quality. NNIT A/S