KROPSSPROG KURSUS - NÅR KROPPEN SNAKKER MED

Lær at forstå, læse og tale kroppens sprog

Kroppen kommunikerer konstant. Alt, hvad den siger, er ordløst. Men undervurder ikke kroppens nonverbale kommunikation. Bare fordi den er ordløs, betyder ikke at den er effektløs.

Ansigt, krop, hænder, stemme, øjenkontakt, dufte, udseende, tøj, brug af rum og gulvplads – alt sammen kommunikerer det. Alt sammen påvirker det vores kommunikation og relationer. Hvordan vi forstår hinanden. Hvordan vi opfatter hinanden. Hvordan vi har det med hinanden. Så, vil du være en dygtig kommunikator? Få styr på kroppens sprog.

På dette kursus får I en solid og veldokumenteret viden om kropssprog, levende fortalt med masser af hverdagens eksempler.
I lærer at læse og forstå kroppens ordløse kommunikation. Hvordan vi gennem vores kropssprog påvirker hinanden. I lærer at skelne mellem fornemmelse og fakta. At se dybere end overfladen – på hvad der egentlig rør sig.
I lærer, hvad I skal være opmærksomme på, når det kommer til jeres eget kropssprog. Hvordan I kan bruge det bedre og mere bevist. Hvordan jeres kropssprog kan hjælpe jer til bedre relationer, klarere kommunikation og mere gennemslagskraft.
I lærer også, hvad andre menneskers kropssprog kan fortælle jer. Om deres følelser og tankemønstre. Derved styrker I jeres sociale kompetence.

Alt i alt vil I blive bedre til at bruge jeres nonverbale kommunikation til at styrke jeres relationer og budskaber – og gøre det indtryk på andre, som I ønsker jer.

At få god indsigt i kropssprog kan være vigtig for:

  • Lederen, der gerne vil være bedre til a brænde igennem eller være bedre til at skabe gode relationer
  • Den kvindelige leder, der gerne vil være bedre til at brænde igennem med et kvindeligt kropssprog
  • Medarbejderen, der gerne vil have mere gennemslagskraft eller blive bedre til at skabe gode relationer
  • HR-medarbejderen, som gerne vil blive bedre til at skabe tryghed og nærvær i sårbare samtaler – eller blive bedre til at læse stresssignaler hos andre
  • Servicemedarbejderen, der gerne vil arbejde med at fremstå mere åben og interesseret eller med mere autoritet og styrke

Kurset stiller skarpt på:

  • Hvad du skal være opmærksom på i dit og andres kropssprog.
  • Hvordan du rent praktisk kan være nærværende og observerende i din omgang med andre.
  • Hvordan du bevidst kan forbedre din personlige fremtræden.
  • Hvordan andre menneskers kropssprog kan fortælle dig, og hvad du bør være opmærksom på

Vil I gerne høre mere eller bestille et kursus?

Kontakt Birgitte via info@bdj.dk eller på telefon 26354547.

KONTAKT

Kunderne siger

“På bare to timer fik Birgitte på engageret vis åbenbaret for vores 7 ledere, hvilket kropssprog der giver gennemslagskraft – og hvad de hver især skal arbejde på for at opnå dette. Det var et par særdeles lærerige – og underholdende – timer!”

– Mette Fjeldhagen, personalekonsulent. Danmarks Tekniske Universitet.

“Jeg vil bare lige sende dig en meget kærlig tak for sidst og tusinde tak for et berigende og meget givtigt kursus, som jeg virkelig kan bruge til noget. You rock, girl!”

– Dorte Winter Bruhn, Chef- og Udviklingssekretær. Boligselskabet Sjælland.

Læs flere referencer

PRAKTISK

Kurset skræddersyes med glæde til jeres virksomheds ønsker, behov og ambitioner.

Varighed: En halv, en helt eller flere dage, eventuelt i kombination med personlig træning.

Pris: Kontakt Birgitte og hør nærmere

Sprog: Dansk eller engelsk

Download printvenlig PDF
Blog - artikel:

5 myter om
kropssprog

– få styr på fup og fakta

Kropssprog er, og har altid været, omgærdet af myter, som gentages igen og igenblandt andet i medier og af kropssprogs-eksperter. Blandt myter tæller; at man kan aflæse løgn gennem kropssprog eller at kropssprog vejer mere end ord. Hvis du gerne vil have mere styr på fup og fakta omkring kropssprog, afliver jeg 5 klassiske myter her.

Åbent kursus:

Bliv den man
lytter til

– brænd igennem med ord, krop og person

Hvis din drøm er at kunne at tage ordet og brænde igennem med dit budskab og person, er dette kursus noget for dig.
Et to-dags intensivt og lærerigt kursus med lavt deltagerantal, max 6 deltagere. Med god tid til praktisk træning, samt individuel feedback og coaching. Hvor du og din udvikling er i centrum.
Læs om datoer og priser her.

Referencer

“Birgitte har som altid en levende, empatisk, informativ og yderst professionel tilgang til sine kursusdeltagere og besidder en kolossal viden om emnet. Man føler sig godt tilpas ved hendes forrygende formidlingsform og udfordres fagligt på en underholdende måde. Den teoretiske undervisning understøttes perfekt af en blanding mellem konkrete eksempler fra hverdagen og praktiske øvelser.”

- Hans Egede Budtz, Instruktør og arbejdsmiljø repræsentant. Frederiksberg kommune.