TAL SOM TED

Skræddersyet kursusforløb

Lær at indtage scenen med en forrygende gennemslagskraft og et fængende narrativ - uden brug af PowerPoint.

Intet er så godt som at høre en engagerende tale, velfortalt med både ord og kropssprog og hvor talerens autentisk engagement virkelig brænder igennem. Dette er ikke en evne få udvalgte mennesker er født med, men er derimod en evne som alle der er klar på at træne kan lære og udvikle.

Hvorfor ikke forlade komfortzonen og springe ud på dybt vand? Lægge PowerPointen fra jer, tage lederskabet på jer – og træde ind på scenen med et overbevisende kropssprog, et tydeligt personligt engagement, en lyst til at brænde igennem og et klart budskab sat ind i et stærkt narrativ.

Tal som TED

Kurset skræddersyes til jeres virksomheds individuelle behov, ønsker og ambitioner. Forløbet kan bygges op af mindre workshops, eventuelt i kombination med personlig træning og sparring -og en afslutningsseance på en rigtig teaterscene med lys og lyd, hvor talerne kan få lov til at prøve kræfter med deres gennemslagskraft på den store scene.

Kurset ”Tal som TED” er ikke blot forrygende præsentationstræning og ledertræning, det er også personlig udvikling af bedste kvalitet.

På “Tal som TED” træner vi:

 • Kropssprog og stemme: Brænd igennem med overbevisning, autenticitet nærvær og engagement
 • Indtag scenerummet med overbevisning og robusthed
 • Byd på dig selv: Dit personlige engagement
 • Skab kontakt dine tilhørere
 • Sæt dig i dine tilhøreres sted. Forstå dem – involver de
 • Hvad vil du sige? Hvad er dit budskab?
 • Argumentation til hjerne og hjerte
 • Struktur og opbygning af den stærke tale
 • Det stærke narrativ – anvendt storytelling
 • Personlig sparring: Hvad brænder du for? Hvad holder dig tilbage?
 • Individuel feedback og kortlægning af personlige præsentationsstil.
 • Træning, træning, træning…

Vil I vide mere?

Kontakt Birgitte via info@bdj.dk eller på telefon 26354547.

KONTAKT

Kunderne siger

“Med sit smittende humør, nærvær og yderst kompetente tilgang kan man ikke andet end at lade sig rive sig med… Birgitte er rigtig god til at skabe en tryg og rar atmosfære, hvor man tør ”stille sig op”. Super blanding af teori, praktiske øvelser, sparring, direkte og konkret feedback på præsentationer. Jeg har fået en masse redskaber til at arbejde videre på, og er top motiveret til at gå i gang med det samme.

– Anne-Mette Holm, Marketing Manager. Forbo Flooring A/S

Læs flere referencer

PRAKTISK

Kursusforløbet “Tal som TED” skræddersyes til jeres virksomheds ønsker, behov og ambitioner.

Forløbet kan bestå af en kombination af mindre workshops, fælles oplæg, personlig træning og afsluttes med dag på en rigtig teaterscene med lys og lyd.

Pris: Kontakt Birgitte for et tilbud

Sprog: Dansk eller engelsk

1:1 sparring:

Personlig
træning

– do it your way

Vil du gerne have personlig træning, i form af enetimer, for at arbejde individuelt og mere i dybden med din kommunikation, dine præsentationer eller din personlige gennemslagskraft? Eller vil I som virksomhed gerne kombinere et kursus med personlig udvikling, individuel træning og coaching?

Læs om mulighederne for personlig træning her.

Blog - artikel:

Gør som Novo:
Go naked!

– artikel om TED-træning i Novo Nordisk

“Kan du lære 25 læger at brænde igennem på en scene med med deres person, et klart budskab, et fængende narrativ og uden at bruge PowerPoint?” Et spørgsmål – og en opgave – enhver der træner i præsentationsteknik vil elske at få. “Ja” svarede jeg uden tøven.

Læs artiklen om hvordan det så gik.

Referencer

“Birgitte kan om nogen brage igennem med et budskab. I kraft af sit nærvær, sin viden og sin personlighed repræsenterer hun “den gode taler”. Hun inddrager sit publikum med spørgsmål, personlige refleksioner og undervejs definitioner af sit budskab. Man modtager “her-og-nu-værktøjer” til at fremstå mere autentisk og kan ikke blive andet end inspireret. Birgitte er ikke kun anbefalelsesværdig men en nødvendighed, hvis du ønsker at udvikle din gennemslagskraft.”

- Charlotte Vyuff,Designer & Customer Consultant. Santander Consumer Bank A/S.