KROPSSPROG KURSUS - NÅR KROPPEN SNAKKER MED

Lær at forstå, læse og tale kroppens sprog

Kroppen kommunikerer konstant. Alt, hvad den siger, er ordløst. Men undervurder ikke kroppens nonverbale kommunikation. Bare fordi den er ordløs, betyder ikke at den er effektløs.

Ansigt, krop, hænder, stemme, øjenkontakt, dufte, udseende, tøj, brug af rum og gulvplads – alt sammen kommunikerer det. Alt sammen påvirker det vores kommunikation og relationer. Hvordan vi forstår hinanden. Hvordan vi opfatter hinanden. Hvordan vi har det med hinanden. Så, vil du være en dygtig kommunikator? Få styr på kroppens sprog.

På dette kursus får I en solid og veldokumenteret viden om kropssprog, levende fortalt med masser af hverdagens eksempler.
I lærer at læse og forstå kroppens ordløse kommunikation. Hvordan vi gennem vores kropssprog påvirker hinanden. I lærer at skelne mellem fornemmelse og fakta. At se dybere end overfladen – på hvad der egentlig rør sig.
I lærer, hvad I skal være opmærksomme på, når det kommer til jeres eget kropssprog. Hvordan I kan bruge det bedre og mere bevist. Hvordan jeres kropssprog kan hjælpe jer til bedre relationer, klarere kommunikation og mere gennemslagskraft.
I lærer også, hvad andre menneskers kropssprog kan fortælle jer. Om deres følelser og tankemønstre. Derved styrker I jeres sociale kompetence.

Alt i alt vil I blive bedre til at bruge jeres nonverbale kommunikation til at styrke jeres relationer og budskaber – og gøre det indtryk på andre, som I ønsker jer.

At få god indsigt i kropssprog kan være vigtig for:

Kurset stiller skarpt på:

  • Hvordan dit kropssprog påvirker, hvordan andre opfatter din kommunikation og din person
  • Hvordan andres kropssprog påvirker dig
  • Hvordan du kan bruge dit kropssprog til at skabe gode dialoger og relationer
  • Hvordan du kan styrke din gennemslagskraft via dit kropssprog
  • Hvordan andre menneskers kropssprog fortæller dig om deres følelser og intentioner

Vil I gerne høre mere eller bestille et kursus?

Kontakt Birgitte via info@bdj.dk eller på telefon 26354547.

KONTAKT

Kunderne siger

“På bare to timer fik Birgitte på engageret vis åbenbaret for vores 7 ledere, hvilket kropssprog der giver gennemslagskraft – og hvad de hver især skal arbejde på for at opnå dette. Det var et par særdeles lærerige – og underholdende – timer!”

– Mette Fjeldhagen, personalekonsulent. Danmarks Tekniske Universitet

Læs flere referencer

PRAKTISK

Kurset skræddersyes med glæde til jeres virksomheds ønsker, behov og ambitioner.

Varighed: En halv, en helt eller flere dage, eventuelt i kombination med personlig træning.

Pris: Kontakt Birgitte og hør nærmere

Sprog: Dansk eller engelsk

PODCAST

En podcast som giver dig viden og inspiration til at bevare din fysiske og mentale sundhed i en krævende og uforudsigelig verden. Det handler om robusthed og om hvordan du kan møde presset i dit liv og din hverdag med større ro, optimisme og handlekraft.

Podcasten kan desuden høres på Apple Podcast, Spotify, Itunes, Google Podcast, Podimo og Spreaker.

Referencer

“Birgitte har som altid en levende, empatisk, informativ og yderst professionel tilgang til sine kursusdeltagere og besidder en kolossal viden om emnet. Man føler sig godt tilpas ved hendes forrygende formidlingsform og udfordres fagligt på en underholdende måde. Den teoretiske undervisning understøttes perfekt af en blanding mellem konkrete eksempler fra hverdagen og praktiske øvelser.”

- Hans Egede Budtz, Instruktør og arbejdsmiljø repræsentant. Frederiksberg kommune.