KOMMUNIKATION & FORMIDLING

Foredrag om retorikkens værktøjskasse

Vil I gerne have styr på det retoriske håndværk? Drømmer I om at kommunikere overbevisende med stærke budskaber som bliver hørt og husket?

Retorik er en klassisk disciplin tilbage fra Aristoteles og Platons dage for 2500 år siden og er stadig en relevant disciplin for alle, som gerne vil være i stand til brænde gennem lydmuren til publikum med overbevisende argumentation og stærke budskaber.

I dette foredrag vil I få viden og redskabet til hvordan I kan forme og lever jeres budskaber så de bliver hørt og husket. Hvordan I skal forstå jeres modtager og tilrettelægge jeres kommunikation så den opleves relevant og vigtig. Hvordan I skaber en overbevisende præmis og argumentere stærkt og fængende for jeres synspunkter. I lærer hvordan I bedst takler kritiske spørgsmål og hvordan I med enkel og elegante greb kan imødegå meget modstand.

Foredraget stiller skarpt på:

 • Modtager analyse: Hvem skal du tale til?
 • Situationsanalyse: Hvorfor er dit budskab vigtigt?
 • Det klare (og gerne skarpe) budskab
 • Argumentation til hoved og hjerte
 • Troværdighed. Skab den, bevar den, brug den
 • Struktur: Kom godt fra start, hold energien og slut godt af
 • Imødegå kritiske spørgsmål og modstand
 • Krop & stemme: Hvordan kan fremførslen hjælpe jer?

Vil I høre mere eller bestille et foredrag?

Kantakt Birgitte via info@bdj.dk eller på telefon 26354547.

KONTAKT

  Kunderne siger

  “”Birgitte er yderst skarp til at gøre teori spændende og ikke mindst relevant for vores virksomhed. Hun havde på forhånd sat sig godt ind i vores udfordringer og kom med konkrete redskaber, der efterfølgende har fungeret med stor succes. Derudover er Birgitte meget inspirerende og underholdende som taler. Hele virksomheden takker for et super godt kursus!”

  – Nicolai Damgaard. Head of Clients.

  Læs flere referencer

  PRAKTISK

  Foredraget skræddersyes med glæde til jeres virksomheds ønsker, behov og ambitioner.

  Varighed: 1 – 2 1/2 time (efter aftale)

  Deltagerantal: 10-500 personer

  Pris: Kontakt Birgitte og hør nærmere

  Sprog: Dansk eller engelsk

  Download printvenlig PDF
  1:1 Sparring:

  Personlig
  træning

  – do it your way

  Vil du gerne have personlig træning, i form af enetimer, for at arbejde individuelt og mere i dybden med din kommunikation, dine præsentationer eller din personlige gennemslagskraft? Eller vil I som virksomhed gerne kombinere et kursus med personlig udvikling, individuel træning og coaching?

  Læs om mulighederne for personlig træning her.

  Åbent kursus:

  Bliv den man
  lytter til

  – brænd igennem med ord, krop og person

  Hvis din drøm er at kunne at tage ordet og virkelig brænde igennem over for dine modtagere, er dette kursus noget for dig.
  Et to-dags intensivt og lærerigt kursus med lavt deltagerantal, max 6 deltagere. Med god tid til praktisk træning, samt individuel feedback og coaching. Hvor du og din udvikling er i centrum.
  Læs om datoer og priser her.

  Referencer

  “Foredraget er yderst gennemarbejdet, og man er ikke et øjeblik i tvivl om at Birgittes viden på dette område er umådelig stor, såvel fagligt som personligt. Ydermere leveres foredraget med intuitiv humor og ægte sans for den enkelte tilhørers bevæggrunde for at deltage.”

  - Karin-Luise Grentofte, Projektleder. Vangsgaard A/S