FOREDRAG I KROPSSPROG - NÅR KROPPEN SNAKKER MED

Foredrag

Kroppen kommunikerer konstant. Alt, hvad den siger, er ordløst. Men undervurder ikke kroppens nonverbale kommunikation. Bare fordi den er ordløs, betyder ikke at den er effektløs.

Ansigt, krop, hænder, stemme, øjenkontakt, dufte, udseende, tøj, brug af rum og gulvplads – alt sammen kommunikerer det. Alt sammen påvirker det vores kommunikation og relationer. Hvordan vi forstår hinanden. Hvordan vi opfatter hinanden. Hvordan vi har det med hinanden. Så, vil du være en dygtig kommunikator? Få styr på kroppens sprog.

I dette foredrag får I en solid og veldokumenteret viden om kropssprog, levende fortalt med masser af hverdagens eksempler.
I lærer at læse og forstå kroppens ordløse kommunikation. Hvordan vi gennem vores kropssprog påvirker hinanden. I lærer at skelne mellem fornemmelse og fakta. At se dybere end overfladen – på hvad der egentlig rør sig.
I lærer, hvad I skal være opmærksomme på, når det kommer til jeres eget kropssprog. Hvordan I kan bruge det bedre og mere bevist. Hvordan jeres kropssprog kan hjælpe jer til bedre relationer, klarere kommunikation og mere gennemslagskraft.
I lærer også, hvad andre menneskers kropssprog kan fortælle jer. Om deres følelser og tankemønstre. Derved styrker I jeres sociale kompetence.

Alt i alt vil I blive bedre til at bruge jeres nonverbale kommunikation til at styrke jeres relationer og budskaber og gøre det indtryk på andre, som I ønsker jer.

Foredraget stiller skarpt på:

  • Hvordan kommunikerer kroppen?
  • Hvordan opfatter hjernen kommunikation? Verbalt og nonverbalt?
  • Hvor meget betyder kropssprog i forhold til ord?
  • Hvordan påvirker kropssprog vores kommunikation? Positivt/negativt?
  • Hvordan påvirker vores kropssprog vores relationer? Positivt/negativt?
  • Det gode kropssprog der styrker relationer
  • Det gode kropssprog der styrker gennemslagskraft

Vil I høre nærmere eller bestille et foredrag?

Kontakt Birgitte via info@bdj.dk eller på telefon 26354547.

KONTAKT

Kunderne siger

“På bare to timer fik Birgitte på engageret vis åbenbaret for vores 7 ledere, hvilket kropssprog der giver gennemslagskraft – og hvad de hver især skal arbejde på for at opnå dette. Det var et par særdeles lærerige – og underholdende – timer!

– Mette Fjeldhagen, personalekonsulent. Danmarks Tekniske Universitet.

Læs flere referencer

PRAKTISK

Foredraget skræddersyes med glæde til jeres virksomheds ønsker, behov og ambitioner.

Varighed: 1 – 2 1/2 time (efter aftale)

Deltagerantal: 10-500 personer

Pris: Kontakt Birgitte og hør nærmere

Sprog: Dansk eller engelsk

Download printvenlig PDF
Blog - artikel:

5 myter om kropssprog

– få styr på fup og fakta

Kropssprog er, og har altid været, omgærdet af myter, som gentages igen og igen, blandt andet i medier og af kropssprogs-eksperter. Blandt myterne tæller for eksempel, aflæsning af løgn gennem kropssprog eller at kropssprog vejer mere end ord. Hvis du gerne vil have mere styr på fup og fakta omkring kropssprog, går jeg mere i dybden med 5 klassiske myter her.

Blog - artikel:

Hvorfor løgndetektion...

– er en løgn

Ville det ikke være fantastisk, hvis der eksisterede en måde, hvorpå vi kunne aflæse en persons kropssprog og med 100 % sikkerhed afsløre om personen lyver? Ingen ville længere kunne narre os, tage vores penge, være os utro eller udnytte vores godhed eller godtroenhed… Men løgndetektion er desværre kun en myte. I denne artikel går jeg lidt mere i dybden med fænomenet løgndetektion.

Referencer

“Birgitte er noget så sjældent som en blanding af superkompetent kommunikationsekspert, dybt inspirerende taler og performer, interessant kunstner, dygtig menneskekender og et meget fint menneske. Hendes kurser er intenst udviklende, og den praktiske “hands on”-tilgang sikrer omgående dyb integration samt masser af indspark til fremtidig læring. Jeg vil anbefale ALLE at deltage på kurser eller workshops hos Birgitte. Hun er verdensklasse!”

- Annemarie Toft, indehaver. Nineways.