KVINDE, BRÆND IGENNEM - SOM KVINDE!

Foredrag om kvindelig gennemslagskraft

For kvinder som gerne vil have gennemslagskraft til at sætte dagorden og skabe forandring i verden.

Verden omkring os forandrer sig omkring os og overalt alt ser vi kvinder begynde at tage mere indflydelsesrige roller i samfundet, som debattører, eksperter, forskere, ledere og politikere. For mange kvinder er autoriteten der følger med, nogle gange forvirrende. Nogle kvinder oplever at det kan være svært at brænde igennem, særlig indenfor mandsdominerede områder. Andre kvinder oplever at blive mødt med mange ubevidste fordomme, som de ikke ved hvad de skal stille op med. Andre kvinde bliver i tvivl om hvordan de kan brænde igennem og stadig bevare deres autentiske kvindelige udtryk og gøre det ”som en mand”. Og mange kvinder vil blot gerne, som så mange mænd, bare gerne have noget hjælp til deres gennemslagskraft generelt.

I dette foredrag stille vi skarpt på kvinder og deres gennemslagskraft. Vi kigger på det feminine kropssprog, det styrke tog svagheder og I får tips til hvordan i kan bevare det kvindelige og samtidig skrue gevaldigt op for styrken i gennemslagskraften. Vi kigger på bias’s, de ubevidste fordomme, som kvinder ofte møde når de træder ind i mere autoritære og magtfulde roller, og vi kigger på hvordan man genkender fordomme og forholder sig til dem, mentalt, verbalt og nonverbalt.

Foredraget rummer viden og redskaber og har samtidig plads til dialog og en sund debat omkring et af vor tids vigtigste emner.

Foredraget stiller skarpt på:

  • En verden i forandring: Kvindernes æra
  • Bias’s: Hvad er ubevidste fordomme? Og hvordanpåvirker de os?
  • Kvinder, magt og hvordan det opfattes
  • Det kvindelige kropssprog
  • Den kvindelige stemme
  • Hvad vi som kvinder selv skal lære
  • Tips: Hvad kan du gøre for optimere din genenesmslagkraft – som kvinde?

Vil I høre mere eller bestille et foredrag?

Kontakt Birgitte via info@bdj.dk eller på telefon 26354547.

KONTAKT

Kunderne siger

“Birgitte kan om nogen brage igennem med et budskab. I kraft af sit nærvær, sin viden og sin personlighed repræsenterer hun “den gode taler”. Hun inddrager sit publikum med spørgsmål, personlige refleksioner og undervejs definitioner af sit budskab. Man modtager “her-og-nu-værktøjer” til at fremstå mere autentisk og kan ikke blive andet end inspireret. Birgitte er ikke kun anbefalelsesværdig men en nødvendighed, hvis du ønsker at udvikle din gennemslagskraft.

– Charlotte Vyuff,Designer & Customer Consultant. Santander Consumer Bank A/S.

Læs flere referencer

PRAKTISK

Foredraget skræddersyes med glæde til jeres virksomheds ønsker, behov og ambitioner.

Varighed: 1 – 2 1/2 time (efter aftale)

Deltagerantal: 10-500 personer

Pris: Kontakt Birgitte og hør nærmere

Sprog: Dansk eller engelsk

Download printvenlig PDF
1.1 Sparring:

Personlig
træning

– do it your way

Vil du gerne have personlig træning, i form af enetimer, for at arbejde individuelt og mere i dybden med din kommunikation, dine præsentationer eller din personlige gennemslagskraft? Eller vil I som virksomhed gerne kombinere et kursus med personlig udvikling, individuel træning og coaching?
Læs om mulighederne for personlig træning her.

Åbent kursus:

Bliv den man
lytter til

- brænd igennem med ord, krop og person

Hvis din drøm er at kunne at tage ordet og virkelig brænde igennem over for dine modtagere, er dette kursus noget for dig.
Et to-dags intensivt og lærerigt kursus med lavt deltagerantal, max 6 deltagere. Med god tid til praktisk træning, samt individuel feedback og coaching. Hvor du og din udvikling er i centrum.
Læs om datoer og priser her.

Referencer

“Foredraget er yderst gennemarbejdet, og man er ikke et øjeblik i tvivl om at Birgittes viden på dette område er umådelig stor, såvel fagligt som personligt. Ydermere leveres foredraget med intuitiv humor og ægte sans for den enkelte tilhørers bevæggrunde for at deltage.”

- Karin-Luise Grentofte, Projektleder. Vangsgaard A/S