GENNEMSLAGSKRAFT - BLIV DEN MAN LYTTER TIL

Foredrag om gennemslagskraft

Et foredrag om hvordan I brænder igennem med ord, krop og person
- og får jeres publikums udelte opmærksomhed.

Alt for ofte står faglig viden og PowerPoint alene, uden at skabe ægte indlevelse hos tilhørerne. Hvem kender ikke til at sidde under et oplæg og være et helt andet sted i tankerne? Et spild af tid og engagement for både tilhører og taler og ofte en kilde til frustration for begge parter.

I foredrag stiller vi skarpt på, hvordan I fanger og fastholder jeres tilhøreres opmærksomhed. levere klare og engagerende budskaber. Med andre ord; får det optimale ud af jeres præsentationer.

I får viden og teknikker til hvordan I brænder igennem med jeres ord, kropssprog og energi. Hvordan I som talere indtager rummet. Hvordan I etablerer en nærværende og engagerende kontakt med netop de mennesker, der sidder til jeres oplæg i dag.
I lærer at fremlægge et klart og overbevisende budskab med den rette mængde af faglige fakta og følelsesmæssig dybde, og I lærer at kommunikere i stærke og engagerende narrativer.

Foredraget stiller skarpt på:

 • Hvordan brænder I igennem med ord, krop og energi
 • De 5 performance dyder: Dominans, robusthed, engagement, autenticitet og nærvær
 • Hvordan I får jeres modtager til at lytte
 • Hvordan I brænder igennem med et budskab
 • Gør det komplekse simpelt
 • God brug af powerPoint – på slide og på gulv

Vil I høre nærmere eller bestille et foredrag?

Kontakt Birgitte via info@bdj.dk eller på telefon 26354547.

KONTAKT

  Kunderne siger

  “Tusind tak for et fantastisk kursus. Jeg havde hørt fra flere kollegaer at det skulle være ret fantastisk, så mine forventninger var også høje, men du levede helt op til dem. Jeg er ekstremt imponeret over, hvor præcist du kan pege på hvad der virker og ikke virker, alle detaljerne, og hjælpe os til at omsætte det til virkelighed.”

  – Johan Holkmann Jacobsen, Advanced Operation Consultant. NNIT A/S.

  Læs flere referencer

  PRAKTISK

  Foredraget skræddersyes med glæde til jeres virksomheds ønsker, behov og ambitioner.

  Varighed: 1 – 2 1/2 time (efter aftale)

  Deltagerantal: 10-500 personer

  Pris: Kontakt Birgitte og hør nærmere

  Sprog: Dansk eller engelsk

  Download printvenlig PDF
  1:1 sparring:

  Personlig
  træning

  – do it your way

  Vil du gerne have personlig træning i form af enetimer for at arbejde individuelt og mere i dybden med din kommunikation, dine præsentationer eller din personlige gennemslagskraft?
  Eller vil I som virksomhed gerne kombinere et kursus med personlig udvikling, individuel træning og coaching?

  Læs om mulighederne for personlig træning her.

  Blog - artikel:

  Den vigtige
  øjenkontakt

  - ingen gennemslagskraft uden kontakt

  Den menneskelige hjerne er skabt til at forbindelse. At synkronisere opmærksomhed og nærvær med en anden hjerne, når vi kommunikerer. Uden forbindelse er vi bare to mennesker der taler på hinanden og ikke med hinanden. Øjenkontakt er den vigtigste måde vi kan forbinde os med hinanden. Jeg har skrevet en artikel om dette, med tips til hvordan du bliver god til øjenkontakt, når du kommunikerer.

  Referencer

  “Birgitte kan om nogen brage igennem med et budskab. I kraft af sit nærvær, sin viden og sin personlighed repræsenterer hun “den gode taler”. Hun inddrager sit publikum med spørgsmål, personlige refleksioner og undervejs definitioner af sit budskab. Man modtager “her-og-nu-værktøjer” til at fremstå mere autentisk og kan ikke blive andet end inspireret. Birgitte er ikke kun anbefalelsesværdig men en nødvendighed, hvis du ønsker at udvikle din gennemslagskraft.”

  - Charlotte Vyuff,Designer & Customer Consultant. Santander Consumer Bank A/S.